Image

VERKKOSIVUJENSUUNNITTELU KAMPANJASIVUT DIGITAALISETJULKAISUT DIGITAALISETMAINOSAINEISTOT SAAVUTETTAVUUS YLLÄPITO SEO INFONÄYTÖT


Digituotanto


Digitaaliset palvelut ja ratkaisut kehittyvät jatkuvasti. Pysymme mukana muutoksessa ja etsimme jokaiseen projektiin oikeat ratkaisut käyttäjälähtöisyys edellä.

Hyvät digiratkaisut toimivat kaikilla alustoilla

Digitaalisten palveluiden kohdalla hyvä muotoilu ei tarkoita ainoastaan brändiä tukevaa ja silmää miellyttävää ulkoasua. Lopputoteutuksen pitää toimia kaikilla alustoilla ja tuntua käyttäjästä hyvältä.

Tarkoituksenmukainen konsepti on perusta, jonka ympärille kohderyhmää puhutteleva ulkoasu ja miellyttävä käyttökokemus rakennetaan.

Suunnittelemme digitaaliset ratkaisumme aina huolellisesti käyttäjäkokemus edellä. Valitsemme ne julkaisualustat, jotka sopivat kuhunkin asiakastarpeeseen parhaiten.

Verkkosivustot

Saat meiltä tarpeisiisi sopivat sivustoratkaisut niin nykyisen palvelusi päivittämiseen kuin kokonaan uuden sivuston rakentamiseenkin. Toteutamme kaikki sivustoprojektit räätälöidysti, tukemaan tavoitteitasi.

Tarkoituksenmukaisesti rakennettu käyttöliittymäsuunnittelu ohjaa kävijää oikeaan suuntaan. Asiantuntevan graafikon toteuttamana sivustosi ulkoasu viestii tehokkaasti ja vahvistaa brändiäsi.

Hoidamme myös sivustoprojektin aikataulutuksen. Jättämällä projektinhallinnan meille voit huoletta keskittyä itse muuhun.

Infonäytöt

Infonäytöt tavoittavat kohderyhmäsi juuri siellä, missä he omassa arjessaan liikkuvat. Huomion kiinnittäminen vaatii kuitenkin houkuttelevaa sisältöä. Ammattitaitoisesti toteutetut Digital signage -animaatiot, markkinointivideot ja katseen kiinnittävät grafiikat pysäyttävät digiscreenin äärelle ja ohjaavat katsojaasi oikeaan suuntaan. Kosketusnäytöille toteutamme räätälöityjä karttapalveluja tai vaikkapa interaktiivisia näkymiä.

E-kirjat

Toteutamme julkaisusi sujuvasti myös sähköisenä versiona. Sähköisen kirjan taittoon upotetut lisäulottuvuudet kuten animaatiot, äänet, videot ja kuvagalleriat tuovat sisältöön uusia mahdollisuuksia ja houkuttelevat lukijaa. Saat meiltä asiantuntevan suunnittelun, teknisen toteutuksen ja valmiin myyntikanavan e-kirjoillesi.

Verkko-oppimismateriaalit

Monipuoliset ja osallistavat verkko-oppimismateriaalit tuovat uusia ulottuvuuksia sisältöihisi. E-learning on tätä päivää ja kurssimateriaalien toteuttaminen modernein ottein houkuttaa oppimateriaalien äärelle uudella tavalla.

Laajempi ja rikkaampi oppimiskokemus motivoi lukijaasi ja auttaa omaksumaan tietoa tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta. Toteutamme opetusmateriaalit räätälöidysti tukemaan tavoitteitasi, aina käytettävyys edellä.

Verkkopalvelujen saavutettavuus

Kun verkkopalvelusi on suunniteltu ja toteutettu saavutettavuusnäkökulma huomioiden, tarjoat hyvän käyttäjäkokemuksen jokaiselle asiakkaallesi. Saavutettavuus kuuluu kaikille, sillä saavutettavaksi rakennettu verkkopalvelu on myös käyttäjäystävällinen. Helposti selattavat ja selkeät materiaalit antavat lukijallesi ammattimaisen ja luotettavan kuvan.

Saavutettava verkkomateriaali on myös hakukoneystävällistä – saat bonuksena paremman näkyvyyden ja sitä kautta enemmän kävijöitä sivustollesi. Saat meiltä apua saavutettavien materiaalien toteutuksessa, olipa kyse sitten verkkosivustosta tai asiakirjojen tuottamisesta.


Kysy lisää