Image
MONIKAMERAKUVAUS ÄÄNITEKNIIKKA VIDEONEUVOTTELU ESITYSMATERIAALIT EDITOINTI TEKSTITYS

Striimaus


Striimitiimimme toteuttamien tapahtumien onnistumista ei tarvitse jännittää. Korkeatasoinen ja monipuolinen kuvauskalustomme toimii kaikenkokoisissa tapahtumissa sijainnista riippumatta.

Striimaamme tapahtumasi verkkoon livenä tai tallenteena

Striimaus (tai streamaus) tarkoittaa verkkoon tehtävää videolähetystä. Striimattava videolähetys voidaan toteuttaa joko suorana lähetyksenä tai tallenteena. Voimme tulla huolehtimaan striimauksesta paikan päälle asiakkaan tapahtumalokaatioon tai halutessasi tilaisuus voidaan lähettää meidän studioltamme. Verkossa järjestettävä yleisötilaisuus tavoittaa lähes rajattoman määrän osallistujia. Striimaus mahdollistaa reaaliaikaisen vuoropuhelun yleisön ja esiintyjien välillä.

Kaikki striimaustuotannot suunnitellaan joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Nollanollasata tarjoaa tapahtumastriimausta ja -taltiointia monikameratuotantona. Lisäkamerat mahdollistavat kuvakulmien vaihtelun ja laadukkaan lopputuloksen. Lisäkameroiden avulla myös paikalla oleva yleisö saadaan paremmin näkyviin.

Miksi striimaus?

  • Striimaus on vuorovaikutusta osallistujien kanssa

Keskustelu osallistujien kanssa on mahdollista paikan päällä, videoneuvottelun välityksellä ja chatin kautta. Lähetyksen yhteyteen on mahdollista lisätä chat-ikkuna, jonka kautta voidaan ottaa vastaan yleisökysymyksiä.

  • Laadukas tallenne on katsottavissa ajasta tai paikasta riippumatta

Tapahtuman aikana kuvattu tallenne valmistuu nopeasti. Se voidaan editoida kattamaan vain varsinaisen tilaisuuden poistamalla esimerkiksi mahdolliset tauot. Tallenteen ääniä ja kuvaa voidaan myös editoida ja mukaan on mahdollista lisätä tekstityksiä tai muita elementtejä.

  • Voit keskittyä itse tilaisuuteen meidän huolehtiessamme tekniikasta

Hoidamme kaiken tekniikkaan liittyvän puolestasi ja voit itse keskittyä onnistuneeseen esiintymiseen. Suunnittelemme teknisen toteutuksen huolellisesti etukäteen ja varmistamme, että tekniikka toimii koko tilaisuuden ajan saumattomasti.

  • Tilaisuus voidaan toteuttaa myös Helsingin keskustan studiossamme

Mikäli tilaisuuden yleisö on kokonaisuudessaan etänä, voidaan esitykset striimata suorana tai tallentaa studio-olosuhteissa ilman häiriötekijöitä. Studiossa voidaan panostaa enemmän lavastukseen, valaistukseen ja ääneen ja siten saavuttaa laadukkaampi lopputulos. Tutustu myös Nollanollasadan virtuaalistudioon.


Pyydä tarjous