Image

KÄSIKIRJOITUS ÄÄNISUUNNITTELU OPETUSVIDEOT OHJAUS LAVASTUSESITTELYVIDEOTMAINOSVIDEOT ANIMAATIOT STUDIO PODCAST EDITOINTI KUVAUS VALAISU KONSEPTOINTI


VideotuotantoLiikkuva kuva pysäyttää, herättää ajatuksia ja vahvistaa brändiä. Olipa kanavasi tai alustasi mikä tahansa, autamme sinua tavoittamaan yleisösi.

Videotuotantoa monenlaisiin tarpeisiin

Haluamme auttaa viestisi kirkastamisessa. Video on hyvä tapa kertoa tarinasi lyhyesti ja ytimekkäästi – juuri sillä sävyllä ja tunnelmalla kuin haluat. Tiimimme kuuntelee mielellään tarinasi ja auttaa sen kertomisessa juuri oikeita yleisöjä puhutellen.

Tuotamme erilaiset mainokset ja yritysvideot, opetusvideot, ohjevideot, testimoniaalit sekä animaatiot ammattitaidolla. Meiltä löytyy kokemusta erityyppisistä ja erikokoisista videotuotannoista. Pystymme toimimaan suuren budjetin mainostuotannoissa yhtä lailla kuin pienissä ja nopeissa videoprojekteissa.

Meiltä löytyy osaamisen lisäksi myös kaikki tarvittava kalusto videokuvauksiin. Voimme hallinnoida projektin suunnittelusta toteutukseen ja tuottaa kaiken videosisällön oman talon sisällä. Tämä tuo joustoa tuotantoihin ja pienentää videotuotannon kustannuksia.

Studio keskellä Helsinkiä

Käytössämme on modernisti ja mukavasti varusteltu studio, joka voidaan muokata juuri tarpeidesi mukaiseksi. 

Videotiimimme varmistaa, ettei asiakkaan tarvitse käyttää aikaansa teknisten ratkaisujen pohtimiseen. Esiintyjät saavat keskittyä omaan esiintymiseensä – me hoidamme kaiken muun.

Käytössämme on myös huippuluokan virtuaalistudio. Voimme tarvittaessa rakentaa esitystäsi varten täysin oman fyysisestä maailmasta riippumattoman ympäristön. Nykyteknologialla on mahdollista mallintaa realistisia studiomiljöitä uskomattomalla tarkkuustasolla juuri kunkin projektin vaatimassa mittakaavassa. Paikan päälle tarvitaan vain esiintyjä itse.

Virtuaalistudio avaa opettajille, tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille ja muille työssään esiintyville aivan uudenlaisen areenan. Virtuaalistudiota voidaan käyttää minkä tahansa esiintymistilanteen taustana ja se voidaan esimerkiksi brändätä täysin yritysilmeen mukaiseksi.

Mainosvideot

Toteutamme yrityksille mainosvideot konseptoinnista äänisuunnitteluun, kuvaukseen ja editointiin saakka. Mikään ei tavoita asiakasta niin tehokkaasti kuin liikkuva kuva. Tuotamme mainosvideoita moniin kanaviin: tv-mainoksiin, verkkosivuille, infonäytöille ja mihin tahansa, missä videoformaattia voidaan hyödyntää.

Ohjevideot

Suunnittelemme ja kuvaamme ohjevideot erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ohjevideo voi olla yksittäinen projekti, pieni shortcut-vinkki tai yhtä lailla pidempi sarja konseptoituja ohjeita laajempaan käyttöön. Ohjeen ymmärtämistä voidaan terävöittää käsikirjoituksella, animoinnilla, visuaalisella ilmeellä ja käyttämällä ääninäyttelijää.

Testimoniaalit

Videomuotoiset testimoniaalit ovat hyvä tapa rakentaa autenttista sisältöä suoraan oman toiminnan ytimestä. Haastateltavat kertovat kokemuksiaan ja jakavat ajatuksiaan aiheesta samalla, kun väliin leikattava b-roll materiaali kuvittaa tekemistä. Näiden avulla katsojalle on helppo luoda mielenkiintoinen ja orgaaninen kokonaiskuva aiheesta. Aidot asiakaskertomukset tai kumppanien kokemukset ovat vakuuttavaa viestintää, jolla voidaan rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden tai muiden haluttujen yleisöjen keskuudessa.

Animaatiot

Infografiikkaa, tilastotietoja, yritystarina vai jotain aivan muuta? Animaatio on hyvä tapa havainnollistaa tietoa tai vaikka rakentaa kokonainen visuaalinen tarina. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, sillä erilaisten animaatioiden avulla abstraktimmastakin asiasta saadaan luotua koherentti kokonaisuus.

Kysy lisää