LUENNOT ETÄOPETUS PANEELIKESKUSTELU WEBINAARIT STRIIMAUKSETVISUALISOINTI


Virtuaalistudio Helsingin keskustassa


Virtuaalistudiossa kaikki on mahdollista. Mallinnamme käyttöösi tarkalleen toiveidesi mukaan räätälöidyn studiomiljöön. Itse voit keskittyä rauhassa kaikkein olennaisimpaan, omaan esitykseesi.

Virtuaalistudion jokainen pikseli on kustoimoitavissa

Haaveiletko esiintymisympäristöstä, jonka jokaisesta yksityiskohdasta päätät yksin sinä? Tarjoamme käyttöösi tavallisen kuvausstudiomme lisäksi myös täysin virtuaalisen esiintymisympäristön, jossa voidaan tarvittaessa kumota vaikka fysiikan lait.

Virtuaalistudio eroaa perinteisestä studiosta siten, että esiintymisympäristö luodaan fyysisen rakentamisen sijaan täysin digitaalisesti. Esiintyjän itsensä ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla paikan päälle ja huolehtia omasta esityksestään. Me rakennamme ympärille kaiken muun.

Virtuaalistudio avaa opettajille, tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille ja muille työssään esiintyville aivan uudenlaisen areenan. Virtuaalistudiota voidaan käyttää minkä tahansa esiintymistilanteen taustana. Se sopii monenlaisiin tarkoituksiin ja mittakaavaltaan yhtälailla suuriin kuin pieniinkin projekteihin. Studion mallintaminen tietokoneella on paitsi vaivattomampaa myös tuntuvasti kustannustehokkaampaa kuin fyysisen tilan muokkaaminen.

Luennot ja etäopetus

Virtuaalistudiota käytettäessä paikan päälle tarvitaan vain luennoitsija itse. Kaikki muu syntyy meidän käsissämme virtuaalisesti. Apuna voidaan käyttää monipuolista grafiikkaa ja tiedon näyttävää visualisointia niin, että viestisi saadaan terävästi perille.

Paneelikeskustelut

Virtuaalisessa paneelissa esiintyjiä voi olla yksi tai useampi, eikä heidän edes tarvitse olla kaikkien samaan aikaan samassa paikassa. Vain mielikuvitus on rajana, kun kokonaisuutta suunnitellaan. Esitysmateriaalit voivat leijua ilmassa olevalla näytöllä tai voimme yhdistää esitykseen henkilöitä, jotka eivät ole samaan aikaan paikalla.

Webinaarit

Virtuaalistudiota voidaan hyödyntää sekä livelähetyksissä että tallenteissa. Virtuaalistudiossa webinaarit voidaan koostaa ilman aika-avaruuden rajoituksia. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää esiintyjien puhetta, tiedon visualisointia ja interaktiivisuutta yleisön kanssa.

Yritysvideot

Yksi virtuaalistudiomme hienoimmista piirteistä on sen skaalautuvuus. Virtuaalistudiota voidaan käyttää niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Nykyteknologialla on mahdollista mallintaa realistisia studiomiljöitä uskomattomalla tarkkuustasolla juuri kunkin projektin vaatimassa mittakaavassa. Yritysasiakas voi halutessaan toimittaa meille brändikirjan tai graafisen ohjeiston, ja me rakennamme niiden kanssa täydellisesti linjassa olevan brändikirkkaan studion.

Striimaukset

Virtuaalisten tapahtumien kysyntä on tullut jäädäkseen. Virtuaalistudiomme tarjoaa tapahtumajärjestäjien käyttöön ratkaisun, jolla työstä voidaan tehdä helppoa ja sujuvaa. Striimattavan tilaisuuden miljööksi pystymme rakentamaan käytännössä mitä tahansa yksinkertaisista valkotaulutaustoista kokonaisiin fantasiamaailmoihin. Voimme viedä kuvaukset myös sellaisiin olosuhteisiin, joissa muuten ei olisi edes mahdollista toimia – esimerkiksi keskelle hurjaa lumimyrskyä jos niin halutaan. Asiakas valitsee, me toteutamme.


Kysy lisää